TIA’M My Signature C source c-vitamin szérum teszt

Még tavaly (ami azért nem volt olyan régen :)) rendeltem meg akciós áron a TIAM c-vitamin szérumát, ami egyébként nem más, mint egy régi motoros a pályán a O.S.T C20-as széruma, csak a cég nevet változtatott.

Erről a c-vitamin szérumról tudni kell, hogy a legfőbb hátránya az, hogy alkoholt tartalmaz, ami persze elősegíti a termék tartósságát, de sajnos ez miatt én nem is tudom minden nap használni, mert a mindennapos használatnál észrevettem, hogy nagyon húzódozik a bőröm tőle, tehát konkrétan kiszárítja. De én főként a testemen lévő pár darab heg miatt is ki szerettem volna próbálni, hogy vajon sikerül-e vele halványítani őket. Őszinte leszek lelkesen kenem vele a hegeimet, de kifejezett, látványos változást nem nagyon látok, pedig már több, mint egy hónapja használom.

A termékben van még niacinamide, az az B3 vitamin, hialuron sav és zöld tea kivonat is. Összességében elég jó kis termék lenne, de sajnos a szárító hatása miatt én biztos nem fogom újra venni.

De beszéljük egy kicsit a c-vitaminról, mert hogy bármilyen márkát is választunk, ha mást nem, de legalább időszakosan érdemes egy-egy c-vitamin szérumot a rutinunkba illeszteni. A c-vitaminnak antioxidáns hatása van, megvédi a bőrt a külső környezeti hatásoktól, hidratál, segít halványítani a foltokat, pattanások után visszamaradt hegeket és elősegíti a kollagénszintézist.

Örülök, hogy kipróbáltam ezt a terméket, mert nagyon jó áron jutottam hozzá (1700Ft), de szerintem keresgélek még, mert szeretnék találni egy jó kis c-vitamin szérumot magamnak.

Ha tetszett és szeretnél értesülni az új bejegyzésekről kövess facebookoldalamon vagy instagramon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.