Missha Bee Pollen renew special set

Felfigyeltem a Missha új termék családjára, mely a Bee Pollen elnevezést kapta, nyilvánvalóan azért mert méhpollen van benne, de felmerült a kérdés bennem, hogy pontosan mi is ez, bár a nevéből adódóan azért voltak sejtéseim.

Rákerestem és a következőt találtam:

“A pollen nem más, mint a virágos növények hímivarszervében levő virágpor és a méhek emésztőenzimeinek keveréke. A méhpollen viszkózus pollen granulumok keveréke, és majdnem az összes olyan tápanyag megtalálható benne, amely az ember egészségét biztosítja, a fehérjéket is beleértve.”

“Állítólag az örök fiatalság forrása, ókori keleti tekercsek, a Korán, a Biblia és Talmud is megemlékezik róla. A legutóbbi felfedezések szerint rák-ellenes hatása is van. 22 aminosavat, 18 enzimet, 27 ásványi anyagot és legalább 16 vitamint tartalmaz, természetes antibiotikum, és még az ókori görög atléták is ezt fogyasztották, hogy erőt nyerjenek.”

Azt biztos, hogy nagyon érdekes összetevő és sok oldal ajánlja szájon át történő fogyasztásra, de nem nagyon lehet olvasni a bőrön keresztül történő alkalmazását. Paula Begoun oldala szerint antioxidáns tartalma miatt lehet érdekes, de nincs még tudományosan bizonyítva a jótékony hatása, szóval nem nagyon tudnak róla még semmit. Valahogy úgy érezem kellett egy hangzatos újdonságnak ható összetevő amivel reklámot csinálhatnak a terméknek, de van még benne más is, nézzük:

Propolis, mely baktériumölő és gyulladáscsökkentő hatása van és antioxidánsban gazdag.

Méz, szerintem ezt nem kell részleteznem miért tesz jót a bőrnek

Szóval ez a termék vonal a méz és a hozzá kapcsolódó összetevőkre fókuszál.

A csomagban egy ampouler 40ml, egy treatment 30ml és egy krém 50ml található, melyből egyedül a treatment nem teljes kiszerelés, nagyon baráti áron 7000 Ft forintért lehet már ebayen hozzá jutni. Meg kell mondjam nagyon szimpatikus csomagolásban és a termékek is nagyon igényes tárolóban vannak, kicsit olyan luxus érzetet kelt.

A tapasztalatom a termékekről, hogy szárazabb, érettebb bőrnek valók főként, nekem mindennapi használatra például a krémje már sok, de az ampoulert nagyon megkedveltem, mert nagyon szépen hidratál akár már magában is. A treatment őszintén ritkán használom, nem nagyon jön be ez a fújkálós kiszerelés. De nagyon szeretem még a krémjét is használni egyébként, de szerintem elteszem télre.

Összességében hozza mindazt amit a koreai krémek, szépen hidratál, egységesíti a bőrt, nem okozott semmilyen kiütést vagy pattanást, de mivel nekem már nincs bőrproblémám sajnos nem tudom azon segít-e, de elsősorban nem zsíros, pattanásos bőrre ajánlanám. Egy biztos a száraz bőrnek jót tesz. Ez a csomag így egyben szerintem ajándéknak a legtökéletesebb, mert igényes a csomagolás és több terméket is tartalmaz.

Ebay link:

Missha Bee Pollen renew special set

Ha tetszett és szeretnél értesülni az új bejegyzésekről kérlek kövess facebook oldalamon vagy instagramon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.