Abigail James: Szeresd a bőröd!

Már nagyon vártam, hogy kézhez vegyem ezt a könyvet, mert jókat olvastam róla. Többek között, hogy tényleg hasznos információkat tartalmaz a bőrápolásról, valamint, hogy a szerző Abigail James nagy gurunak számít ezen a téren.
Utána is olvastam az írónőnek, mert kíváncsi lettem rá, nem vagyok tájékozott ezen a téren, ha falhoz állítanának, hogy mondjak egy bőrápolási gurut az Paula Begoun lenne, Amerika leghíresebb szépségguruja, de róla sem tudok sokat. Abigail viszont Angliában él, Costwolds-ban született, és elsőnek ékszerkészítő akart lenni, viszont amikor megszületett első gyermeke, átképezte magát kozmetikusnak és itt kezdődött az ő karrierje.
Szóval kíváncsian fogtam kezembe a könyvet, hogy vajon tetszeni fog-e, tényleg érdekes, fontos, új információkat olvashatok a bőrápolásról? Úgy gondolom a mai világban nehéz ilyen könyvet írni, mert ott az internet, az ember számtalan helyen utána tud olvasni bárminek. Ennek a könyvnek az egyik értéke abban van, hogy biztosra tudom, hiteles a szerző és így minden amit leír is az lesz. Egyébként imádom a könyveket, már csak a fogásuk az illatuk miatt, az az érzés miatt, hogy mennyi információt, mennyi szép képet, igényesen kivitelezett oldalakat tartok a kezembe, mert mi tagadás ez a könyv gyönyörűen szerkesztett kiadvány.
A tartalmával is meg vagyok elégedve, nem triviális, alap információkat tartalmaz, hanem tényleg tudás anyag van benne, tényleg kicsit okosabb, tájékozottabb lehet a témában, az aki elolvassa. Naprakész, minden benne van ami fontos, kezdve a bőr anatomiájával. Már előttem van a kép, amikor majd átadom ezt a féltve őrzött könyvet a majdan kamaszodó kislányomnak, hogy együtt elolvasva őt is beavassam a bőrápolás rejtelmeibe.
Ha tetszett és szeretnél értesülni az új bejegyzésekről kérlek kövess facebookoldalamon vagy instagramon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.